Aangesloten bij Clinias Dental Group

Geachte heer/mevrouw, Wij willen u als patiënt blijven informeren over de activiteiten van onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat u als patiënt de beste kwaliteit mondzorg krijgt, met optimale service en gemak. Tandartspraktijk Tolberg heeft daarom het voornemen zich aan te sluiten bij Clinias Dental Group. Deze groep zet zich in de volle breedte in voor continuïteit en professionaliteit in de dentale zorg in Nederland. Deze voorgenomen samenwerking heeft voor u als patiënt verder geen gevolgen aangezien het team, alsmede onze kwaliteit en service, ongewijzigd zal blijven. Wij beantwoorden graag al uw vragen over deze samenwerking. U kunt ons bereiken door via de website contact met ons op te nemen via de pagina ‘contact’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *