Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Uw eerste afspraak
Wanneer u voor het eerst komt moet u een legitimatie bij u hebben teneinde u correct te kunnen inschrijven. Komt u 10 minuten vroeger, zodat we tijd hebben om uw gegevens in te voeren en u de verplichte medische anamnese lijst kan invullen. Nieuwe patiënten moeten hun eerste afspraak gelijk af rekenen. Dit kan met pin of contant.

Afspraken moeten minimaal 24u op voorhand geannuleerd worden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

In deze praktijk wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de tandarts worden overgenomen door de assistenten. De assistenten zijn hiervoor intern- en extern opgeleid en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de tandarts, waarbij de tandarts altijd eindverantwoordelijk blijft voor de uitgevoerde handelingen.

Met vriendelijke groet,

Het Tandheelkundig Team